Egy nélkülözhetetlen ruha tavaszra!

Elérkezett a tavasz, a téli holmijainkat már eltettük, és elővettük a vékonyabb öltözékeket és kiegészítőket. Persze a ruhatárunkat érdemes ilyenkor is kiegészíteni. Célszerű beszerezni néhány fehérneműt, zoknit. A harisnya kiválasztása nem is olyan egyszerű, ezért ebben a bejegyzésben összefoglalunk néhány olyan kritériumot, amelyeket érdemes a vásárláskor figyelembe venni.

A praktikus szempontok…

Az alsó ruházat kiválasztásakor mindig figyeljünk az időjárás sajátosságaira. Ahhoz, hogy a tavaszi hónapokban jól érezzük magunkat, ajánlott közepes vastagságú 30-40 denes harisnyát hordanunk. A hőmérséklet mellett gondolnunk kell az alkalom sajátosságaira. Hivatalos rendezvényekre, ünnepségekre a vékonyabb 15-20 denes öltözékkiegészítőt válasszuk. Nem feledkezhetünk meg a ruha méretéről sem. Kizárólag a testünkhöz tökéletesen passzoló ruhák garantálják az ízléses megjelenést. Könnyű helyzetben vagyunk, hiszen szinte minden termék csomagolásán van mérettáblázat, így gyorsan megtalálhatjuk a hozzánk illő darabokat.

harisnya.jpg

Legyünk trendik…

A gyönyörű megjelenéshez szintén jelentős mértékben hozzájárul a harisnya, ezért muszáj alaposan végig gondolnunk, hogy milyen színű és mintájú alsó ruházatot viselünk. Óriási szín- és mintaválasztékban ajánlják ezeket a holmikat, így az elegáns stílusú estélyi ruhákhoz, valamint a trendi laza cuccokhoz is megtalálhatjuk a tökéletes harisnyanadrágot.
Arra mindenképpen figyeljünk, hogy mintás dresszek és szoknyák alá, kizárólag egyszínű harisnyát válasszunk. A túl sok egymástól eltérő mintázat nagyon zavaró lehet.
Jó ha tudjuk, hogy a megjelenésünk csak akkor lehet kifogástalan, ha a harisnyánk- színe, mintája, vastagsága a felsőruházatunk mellett- a cipőnk valamint az öltözék kiegészítőink stílusához is tökéletesen passzol.