Klímatisztítás a Youtube segítségével

Itt van végre a nyár! Napsütés, zöld természet, na és persze meleg. Néha nagyon meleg. Eddig vártunk, nem is igazán törődtünk vele, mivel kellemes 23-24 fok körül volt az irodában, de aztán elért minket az első nagyobb hőhullám és azóta igencsak melegünk van munka közben.

Szerencsére a klímatisztításra sok helyen felhívják a figyelmünket az interneten is, így mielőtt meggondolatlanul bekapcsoltuk volna a készülékünket, nekiláttunk kitisztítani.

Igen ám, de nem minden nap szedünk szét légkondícionáló készülékeket, így elég nehézkesen indultak a munkálatok. Aztán beadtuk a derekunkat és mint oly sokan (nem ok nélkül), mi is a Youtube-on néztünk körül, hogy hátha van egy rendesen összeállított tutorial videó.

És akkor találtuk ezt:

Követtük a lépéseket és néhány apróbb problémától eltekintve sikeresenek értékeltük az elért állapotot. Abban nem vagyok biztos, hogy jó fertőtlenítő szert vettem, de eddig még mindenki él és virul a munkahelyen. Legközelebb valószínűleg inkább egy szakemberre bízzuk a klímatisztítást, sok időt és energiát megspórolhatunk ezáltal és a légkondiban sem teszünk kárt még véletlenül sem (például rossz helyen próbáljuk felnyitni a beltéri egységet)