Kozmetikai kezelések fontossága!

A kozmetikai kezelések nem csak azért előnyösek mert frissnek és üdének érezhetjük magunkat utána, hanem azért is, mert elősegítik bőrünk egészségének a megőrzését. Az érzékenyebb bőrtípusúaknak kifejezetten javasolt kozmetikai kezeléseken rendszeresen részt venni. Cikkünkben most elárulunk néhány hasznos információt a kozmetikai kezelésekről, annak eredményességéről és azt is, hogy miként és meddig őrizhető meg a hatása.

A kozmetikai kezelések ápolják a bőrünket

A kezelések eredményességét nagyban befolyásolja az alkalmazott készítmények hatóanyag-tartalma, valamint az is, hogy a kozmetikus mennyire ért a szakmájához, megfelelő alapossággal végzi-e a munkáját. A tapasztalatok alapján egy kozmetikai kezelés 14 napig, azaz körülbelül 2 hétig őrzi meg a hatását, tehát a bőrünk egészségéért egy hónapban két alkalmat érdemes rászánni és elmenni. Amennyiben valakinek komolyabb bőrproblémái vannak, például gyulladt vagy nagyon miteszeres a bőrfelülete, akkor ennél több kezelés válik szükségessé egy hónapban.

Hogyan őrizhetjük meg a hatást?

A kozmetikus által végzett kezelések mellett rendkívül fontos, hogy otthon is megfelelően ápoljuk bőrünket, arcunkat. A szépségszalonokban a kozmetikus legfontosabb feladata, hogy a hatóanyagokat bejuttassa egészen a bőr mélyebb rétegeibe. Ezt a folyamatot otthon nem tudjuk megvalósítani, ezért kell hozzá a szakember és a szakértelem. Azért szükséges rendszeresen megismételni a kezelést, mert a hatóanyag egy idő után kezd kiürülni a mélyebb rétegekből és utánpótlás szükséges, Ha ezt elmulasztjuk a bőr állapota romlani fog.

Hol végeztessünk kozmetikai kezeléseket?

A Borostyán szépségszalon egy igazán remek szépségszalon Zugló forgalmasabb területén, ahol a kozmetikusok kiváló szakértelemmel rendelkeznek és gondosan, hatalmas odafigyeléssel végzik a munkájukat, ezért mindenképp érdemes ellátogatni hozzájuk.