Hifu kezelés

Az arc szépségének a megőrzéséért folyamatosan teszünk. Az idő előrehaladtával azonban a napi higiéniai és szépségápolási feladataink mellett szükség lehet valamilyen tartós eredményt biztosító beavatkozásra is. Egyik ilyen lehetőség a hifu kezelés.

arc.jpeg

Mi az a hifu kezelés?

A hifu kezelés igaz, hogy orvosi esztétikai eljárás, de nem tartozik a műtéti beavatkozások közé. Egy speciális gép által kibocsátott magas intenzitású ultrahang hullámok felhasználásával alakítja át az arcot. Ezzel a beavatkozással kiváló eredmények érhetőek el az arc teljes felületén, de a hifu kezelés használható az arc egy- egy meghatározott részének a kezelésére is.

Mire figyeljen a hifu kezelés előtt?

A hifu kezelés előtt mérlegelje az egészségi állapotát. Ha van olyan krónikus megbetegedése, amelyre rendszeresen szed valamilyen gyógyszert, akkor erről az állapotfelmérésen feltétlenül tájékoztassa a kezelőt. A legjobb ha magával viszi az orvosi leleteit. Az egészségi állapotáról szóló tájékoztatás mellett nagyon figyeljen a felvilágosításokra is. nem mindegy, hogy milyen információkat kap arról a gépről, amellyel a hifu kezelést elvégzik. Ez azért annyira fontos, mert a beavatkozás eredményességét jelentősen befolyásolja a gép minősége. És sajnos előfordulhat, hogy rossz termékkel végzik el a beavatkozásokat.

Milyen gépekkel lehet jól elvégezni a hifu kezeléseket?

Fontos, hogy a gép képes legyen legalább 3 réteg mélységbe bejuttatni az ultrahang hullámokat a kezelt területen. Ehhez különböző méretű kezelőfejekre van szükség. Ez azért is lényeges, mert az arc egy- egy területe, csak meghatározott méretű kezelőfejjel alakítható át. Ha lehet, akkor az állapot felmérés során kérje, hogy mutassák meg a gépet és a három darab eltérő nagyságú kezelő fejet is.

Ahogyan már a bejegyzés elején írtuk a hifu kezelés az orvosesztétikai beavatkozások közé tartozik, ezért kizárólag a megfelelő végzettséggel rendelkező szakorvos alkalmazhatja az eljárást. Ellenőrizze a dokumentumokat és kérjen referencia anyagot a kezelő korábbi munkáiról.