Szemhéjplasztikai kezelés

A szem a látószervünk, de más szerepeket is betölt az életünkben. Minden személyes beszélgetés során igyekszünk folyamatosan a partnerünk szemébe nézni, de ez a szerv üzenetet is közvetíthet, hiszen sok mindenkinek látszanak az érzelmek a szemén. Persze az idő előre haladtával változik a látásunk és a szem környéki terület is jelentősen átalakulhat, ezért az arc kozmetikai kezelése mellett az ilyen elváltozások kezelésére alkalmas a szemhéjplasztika.

szemhej.jpg

Szemhéjplasztika? Súlyos orvosi beavatkozás?

Nem. A szemhéjplasztika az olyan sebészeti beavatkozások közé tartozik, amelyek rövid idő legfeljebb egy óra alatt elvégezhetőek és kezelt terület regenerálódásához is elegendő egy hét. Az eredménye pedig a feszes szemkörnyék, amely akár 8 évig megőrzi a fiatalosságát is.

Mikor és kinek ajánlott a szemhéjplasztika?

A szemhéjplasztikai operációkat a férfi és a hölgy ismerőseidnek is ajánlhatod. Az operáció mindkét nem számára ugyanazokat az eredményeket biztosítja. A kezelés tökéletes megoldás lehet az idősebb kor miatt megereszkedett szemhéjak átalakítására, illetve az olyan elváltozások kezelésére is, amelyek ronthatják a látást is. A plasztikai sebészek a szemkörnyék teljes egészét átalakítják. Megoperálják a felső és az alsó szemhéjat valamint a szemöldököt is.

Mire számíts a szemhéjplasztikai operáción?

Ahogyan azt már korábban írtuk, a beavatkozás gyors kezelésnek számít, amely elvégezhető altatásban és helyi érzéstelenítéssel is. Azonban az operált terület felfrissülés0éhez, a műtét nyomainak megszűnéséhez általában egy hétre van szükség. Fontos, hogy ez alatt az idő alatt pihenj és jeges borogatással, fagyasztott borsóval, vagy meggyel ápold a bőröd.