Bridget Jones naplója

Elérkezett az ősz, egyre hűvösebbek a nappalok és gyakran esik is az eső, de az ilyen kellemetlen borongós napokon is fontos a kikapcsolódás. A multiplex mozikban fantasztikusan érezhetitek magatokat ilyenkor is. Most az őszi premierek időszakában pedig a világsztárok igaz történetek feldolgozásával, vígjátékkal, egy- egy színész pedig igazi meglepetésekkel vár titeket, a filmek rajongóit.

És mégis melyik filmet válasszuk?

bridget-jones-babat-var-2016-online_1.jpg

Ha egy kemény munkával eltelt hét után szeretnétek felhőtlenül jót nevetni, akkor péntek este üljetek be a Bridget Jones babát vár filmre. Biztos ti is jól emlékszetek még a Bridget Jones naplójára. Könnyesre nevettétek magatokat a papok és ringyók parti jeleneten, a jelmezeken és a kommandós mozdulatokon, és meghatódtatok, amikor Marc Darcy a kabátja alá húzta és ölelte Bridgetet. A film folytatása is izgalmas volt, hiszen a romantikus vígjáték komolyra fordult. Bridget egy távol keleti börtönbe került, ahonnan Marc segítségével menekült meg. A mostani részben a negyvenes szingli, ahogyan azt tőle már korábban megszoktuk, ismét nagyon viccesen sokszor saját magát is veszélybe sodorva tengeti a hétköznapjait és oldja meg a munkafeladatait. Éli a szinglik életét, persze azért mindig akadnak segítő társai, rokonok, barátnők, kollégák akiknek megesik a szívük a gyakran életképtelen lányon. És ismét akad két férfi, aki egyszerre próbálja elhódítani a szívét. Az egyik a jól ismert Marc Darcy. a másik pedig Jack. Végül sikerül is mindkettőnek elcsábítania a lányt és Bridget terhes lesz. A probléma csak az, hogy bizony maga sem tudja megmondani, hogy ki a gyermeke apja.

A filmet Bridget számára új élethelyzet, a folyamatos sokszor értelmetlen beszélgetései, csetlő botló életmódja és a túláradó érzelmei no és persze a világsztárok Renneé Zellweger, Colin Firth, és Patrick Dempsey miatt is érdemes megnézni.