Kikapcsolódás a Gyulai Várfürdőben

Mi magyarok szerencsések vagyunk, hiszen hazánkban számos területen található természetes, gyógyvíz, amely kellemes kikapcsolódást és az egészségi állapotunk javítását is lehetővé teszi. Az egyik kiváló gyógyfürdő Gyulán található. További wellness ajánlataink.

gyogyfurdo.JPG

Mi mindennel fogadja a Gyulai Várfürdő a gyógyulni vágyókat?

A gyógyfürdő csodálatos kialakítású medencékkel és eltérő hőfokú termálvízével szinte minden betegségtípusban szenvedőnek segít a kellemetlen tünetek enyhítésében. A nőgyógyászati problémákkal élők panaszait jelentősen csökkentheti a 36 - 38 fokos víz. Ez a hőfok azonban ártalmas a szív és érrendszeri megbetegedéssel küzdők számára. Nekik a 35 fok alatti termál vizes medencénket ajánljuk. A Gyulai Várfürdő a súlyos mozgáskorlátozott személyeket, a kerekes székkel közlekedő vendégeket is nagy szeretettel fogadja. Számukra alakítottunk ki egy speciális emelő berendezéssel felszerelt medencét.

Milyen kikapcsolódási lehetőségek várják a termál vizes medencékben?

A közel 30 fokos vízhőmérsékletű 20 méteres uszodánkban kényelmesen úszkálhat. Ha a termálvizes masszázst szeretné kipróbálni, azt megteheti a dögönyözős medencénkben, de ha csak nyugodtan szeretne relaxálni, akkor a csendes környezetben található, parkra néző polip gyógymedencénk várja Önt.

Hogyan tudja a mindennapi élete részévé tenni a gyógyfürdőzést?

A legszerencsésebb helyzetben akkor van, ha a városban él. Ekkor ugyanis a hét minden napján kényelmesen felkeresheti a fürdőt. A vezetők pedig kedvező jegyárakkal próbálják még vonzóbbá tenni a gyógyfürdőben elérhető szolgáltatásokat. A város közelében található települések lakói szintén előnyös helyzetben vannak, hiszen a kiváló közlekedésnek köszönhetően hetente, egy két alkalommal ellátogathatnak a fürdőbe. A rendszeres látogatókat kedvezményes bérletlehetőségekkel várják a vezetők. Emellett a Gyulai Várfürdő és Aquapark egész évben, akár több hétig tartó kikapcsolódási lehetőséget is biztosít a család minden tagja számára.