Töltődj fel magyar filmekkel!

Ilyenkor télen jól esik a kellemes melegben, kényelmesen ülve pihenni. Eltölthetjük az időnket, olvasással, filmek nézésével, koncertekkel. Megtehetjük mindezt otthon, de el is mehetünk multiplex mozikba, art mozikba, vagy különböző színházakba is. A kikapcsolódás garantált. Ebben a bejegyzésünkben néhány magyar filmet ajánlunk figyelmetekbe.

oscar.jpgA magyar filmgyártás az elmúlt néhány évben ismét felvirágzott! Több éve, minden ismert és rangos filmfesztiválon folyamatosan díjazzák a legújabb magyar filmművészeti alkotásokat. Büszkék lehetünk, hiszen a közelmúltban két Oscar- díjat is kaptunk. 2016-ban a Saul fia, 2017-ben pedig a Mindenki című film kapta meg a filmeknek járó legrangosabb elismerést. Az idei évben is izgatottan várhatjuk az Oscar- díjátadó ünnepséget, hiszen ismét drukkolhatunk egy magyar filmért. Most a Testről és lélekről, című filmről fognak dönteni a kritikusok.

Ha most szeretnél filmet nézni, akkor szerencsés helyzetben vagy, hiszen a rendkívül komoly Testről és lélekről című film mellett egy igazán vidám filmmel a Valami Amerika 3.-mal is várnak a mozik.

Miért nézd meg a Testről és lélekről című filmet?

testrol_es_lelekrol.jpg

A történet rendkívül izgalmas, hiszen a mindennapi életben és az álmok világában is játszódik. A két főszereplő éjjel, az álmok mezején szarvasként egymás mellett él, míg napközben a valóságban nem tudják az egymás iránt érzett, vonzalmat, szerelmet kibontakoztatni.
Ezt a filmet az teszi egyedivé, hogy rendkívül megrázó módon ábrázol nagyon sok óriási fájdalmakkal együtt járó emberi érzelmet. Láthatóvá teszi a szenvedést, a magányt, az elkeseredettséget is.

Mire számíts, ha a Valami Amerikát választod?

Fergeteges vígjátékra, tökéletes kikapcsolódásra, lazaságra. A filmben szerepelnek korunk legnagyobb fiatal sztárjai. Láthatjátok Oroszlán Szonját, Stohl Andrást, Pindroch Csabát, Szabó Győzőt, Hujber Ferencet, de még Gaxta Zolee-t is. A három balszerencsés testvér most egy értékes bélyegért küzd, de rajtuk kívül a maffiát is érdekli a dolog, ami rengeteg izgalmas helyzethez vezet.